Over Inside City Guide

Welkom op Inside City Guide!

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Wie ik ben? Mijn naam is Nathalie Peters, ik ben de blogger achter Inside City Guide. Op dit moment woon ik als expat vrouw in Paramaribo.

Naast reizen heb ik een passie voor e-commerce en marketing – dat is waar ik mij in mijn werkende leven mee bezig houd en mijn grootste hobby…is uiteraard bloggen!

Hoe het allemaal begon

In de zomer van 2012 verhuisde ik naar Amsterdam. In een bijzonder kantoorpand, waar ik uitkeek over de woonboten die de Amstel omzomen, ging ik aan de slag als redactrice voor de websites verkeersbureaus.info en hotels-in-barcelona.nl. Ik studeerde toen nog ‘Communicatie’ en dit was natuurlijk een droom-bijbaan om mijn vakgebied te ontdekken! In deze functie kwam ik ook voor het eerst in aanraking met de bloggers community in Amsterdam.

Helaas kwam na een half jaar aan mijn werk als redactrice een einde omdat ik naar Kopenhagen vertrok om daar te studeren.

cropped-uitzicht-vor-frelsers-kirke1.jpg

Toen ik drie maanden door de Deense hoofdstad gefietst had, kwam ik er achter dat ik onwijs veel leuke tentjes had ontdekt. Eetcafé’s op plekken waar je ze totaal niet zou verwachten, winkeltjes verstopt in kleine kronkelende straatjes… allemaal little treasures die je als toerist niet zo snel zou vinden. Deze hotspots en hidden gems wilde ik graag delen, gewoon voor iedereen die op zoek is naar échte insiders tips die je niet in een stadsgids vindt.

Dus zo gezegd, zo gedaan… ‘Inside City Guide’ was geboren en na het half jaar in Kopenhagen besloot ik verder te bloggen over de steden waar ik daarna gewoond heb, of steden die ik bezocht omdat vrienden van mij daar wonen en er te gekke plekjes kennen.

cropped-paramaribo-waterkant.jpg

Nu kan ik mijzelf zo voorstellen dat je op mijn blog hebt rondgekeken en denkt: “Ik lees alleen maar positieve verhalen…” Dat klopt! Ik schrijf namelijk alleen over restaurants, winkels of andere hotspots die ik zelf écht leuk vind. Geen advertorials of persberichten dus.

Uiteraard ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete hotspots en hidden gems en naar jouw mening over Inside City Guide! Laat je reactie achter in de comments of vertel het mij via Twitter.

Advertorials en content creatie

Ben je geïnteresseerd in samenwerkingen, bijvoorbeeld in de vorm van content creatie? Dan kun je contact met mij opnemen door middel van het onderstaande contactformulier of via Blog Society.

Advertenties

4 thoughts on “Over Inside City Guide”

  1. En de genomineerde… BEN JIJ!
    Wij zijn zelf door Isabel Christina genomineerd voor de Liebtser Award en hebben de eer om 11 bloggers te nomineren voor de Liebster Award. Wij vinden jouw blog ontzettend leuk en willen jou hierbij nomineren voor de Liebster Award! Wij zouden het heel leuk vinden als je meedoet, maar het is natuurlijk niet verplicht. Onze vragenlijst staat op onze blog! With love ♥ N & S.

    Like

  2. Pingback: Trots op Eefjesfinest + recept zongedroogde tomaten a la mama :-) |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s