Paramaribo: Aloha

2 reacties
Paramaribo, Suriname, Zuid-Amerika en Caraïben

Ben je op zoek naar waanzinnige frappé combinaties, gezonde tussendoortjes of tropische smoothies? Dan moet je in Paramaribo zeker weten een bezoek brengen aan deze nieuwe hotspot!

Nieuwe smoothie en frappé hotspot in Paramaribo

Say hello to my new guilty pleasure: de ‘sweet treats’ van Aloha! Want wat kan ik in Suriname soms genieten van een heerlijk, verkoelende frappé to-go, ijskoude smoothie of een verfrissend sapje! Bovendien is Aloha ook nog eens een super leuke hotspot waar je voor deze en allerlei andere exotische refreshments terecht kunt!

Hotspot Paramaribo Suriname Aloha Experience

Sweet frappé of mine!

Als je een zoetekauw bent dan is Aloha zeker weten een must-go in Paramaribo, want de combinaties van ice coffees en frappés hier zijn echt briljant! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Orange Kreamsz Frappé’ met vanille OREO koekjes en marshmallows, de ‘Bananasplitastic Frappé’ met chocolade siroop, chocolade vlokjes (inclusief kers!) of de ‘Pralines & Cream Ice Coffee’ met carmalized pecan nuts? Zelf probeerde ik de ‘Cotton Candy Frappé’ inclusief kleurrijke sprinkles, om de slechtste reden ooit: ik vond deze frappé er namelijk gewoon te schattig uit zien. Daarbij moet ik heel eerlijk bekennen dat ik eigenlijk helemaal geen suikerspin fan ben, maar deze frappé was toch echt erg lekker!

Koffie Paramaribo Suriname hotspot

Helemaal healthy: suikervrije smoothies en gezonde salades

Eigenlijk bezocht ik Aloha omdat een Surinaamse kennis mij tipte over deze nieuwe smoothie/sap bar. Hij vertelde dat ze hier ook ontzettend veel gezonde tussendoortjes hadden zoals suikervrije smoothies, gezonde salades, verse wraps en zelfs protein shakes. Aloha is daarom een uitkomst om na een work-out of op een drukke dag met afspraken even een pitstop te maken en te genieten van een verse fruit salade of een verantwoorde lunch. Check de Facebook page van Aloha voor het hele menu van dit leuke zaakje!

Wat ik zelf nog twee pluspunten van Aloha vind zijn de to-go verpakkingen en de stopcontacten hier. De smoothies, sappen, frappés en tussendoortjes van Aloha zijn namelijk allemaal verpakt om mee te nemen. Mocht je dat liever niet willen, dan kun je uiteraard ook op het terras van deze smoothiebar genieten van wat lekkers. Daarnaast viel het mij op dat er bij Aloha verschillende stopcontacten zijn. Op die manier kun je als je even snel wilt lunchen ook je laptop in pluggen om nog even te werken.

Paramaribo suriname hotspot Aloha Experience smoothie

Wil je de frappés, smoothies en sappen van deze hotspot zelf proberen? Je vindt Aloha aan de Jacques D. Gomperstraat 134 in Paramaribo. Aloha is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Advertenties

2 thoughts on “Paramaribo: Aloha”

    • Hi Sylvia, leuk dat je mijn blog bezocht hebt na je post! De frappés zijn inderdaad heel erg lekker en de combinaties zijn top!

      Suriname is wel een prachtig vakantie land ;-)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s