Paramaribo: Yo Frut

7 reacties
Paramaribo, Suriname, Zuid-Amerika en Caraïben

Met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden Celsius heb je in Paramaribo natuurlijk elke dag een goed excuus om verkoeling te zoeken in de vorm van een lekker ijsje. Helemaal als je heerlijke frozen yogurt kunt halen bij zo’n leuke hotspot als Yo Frut!

Paramaribo’s Frozen Yogurt hotspot

Frozen yogurt is al jaren niet meer weg te denken uit de Amerikaanse en Nederlandse food scene, maar tot vorig jaar kende Suriname dit fenomeen nog niet. Hotspot Yo Frut bracht daar verandering in. Een goed idee, want nu al is frozen yogurt ook hier een groot succes.

Op een gezellig pleintje in het noorden van Paramaribo vallen de kleurrijke stoeltjes die op het terras van Yo Frut staan je direct op. De marineblauwe luifels prijken aan de strak blauwe hemel en van binnen ziet het zaakje er uit om op te eten. Frisse, vrolijke kleuren wisselen elkaar af en in de vitrine pronken prachtig uitziende delicatessen.

♪ World of Swirl ♪ – het Yo Frut concept

Het frozen yogurt concept van Yo Frut is super simpel: eerst kies je het formaat van je cup (small, medium of large) en vervolgens ‘swirl’ je bij de self service machines jouw frozen yogurt in de smaak (of smaken) waar jij zin in hebt. Yo Frut veranderd haar Frozen Yogurt smaken bijna wekelijks – goed nieuws dus, want dat is een mooi excuus om vaker terug te komen!

hotspot yo frut frozen yogurt suriname

Wanneer je de frozen yogurt in je cup gedaan hebt is het natuurlijk tijd om een topping te kiezen. Dat is best lastig want Yo Frut heeft tientallen toppings en ze zijn allemaal zo lekker… Wil je je frozen yogurt een gezonde twist geven? Kies dan bijvoorbeeld voor vers fruit, cocos schaafsel, noten of granola. Als je een zoetekauw bent is er ook keuze genoeg: chocolade chucks, M&M’s, gummy bears, crushed Oreo’s…je kunt er echt een feestje van maken.

Ik was helemaal blij toen ik tot de ontdekking kwam dat ze ook (mijn all-time favorite) fruit poppers, in verschillende smaken, als topping serveren.

Hemelse sweet treats

Yo Frut is eigenlijk een ‘dessert lounge’. Naast frozen yogurt kun je hier namelijk terecht voor Italiaanse gelato in een wafel hoorn, maar ook voor nog veel meer lekkere sweet treats: van smoothies en ijskoffie tot taarten en crème brûlée.

Je vindt Yo Frut aan de Jozef Israëlstraat 35 (tegenover supermarkt ‘Best Mart’). Deze hotspot is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur (voor meer informatie, bel +597 456350)… Enjoy!

Advertenties

7 thoughts on “Paramaribo: Yo Frut”

 1. Dit ziet er echt hemels uit! Mooie foto’s ook. Frozen Yoghurt is sowieso al mijn favoriet, maar met een keer in de zoveel tijd een ander smaakje zou ik helemaal vaak terug komen.

  Like

 2. Oooh wat ziet dit er heerlijk uit! Het is heel erg, maar ik heb het nog nooit uitgeprobeerd: Frozen Yoghurt. Erg he? Als ik dit zo zie moet ik dat toch eens gaan doen. ;)

  Like

 3. Doehri schreef:

  Wat mis ik deze zaak ik ben tijdens mijn vakantie in su twee keer daar geweest yo frut alleen in Suriname. Ik zou het best fijn vinden als ze ook naar Rotterdam zouden komen in nederland maar dat zit er niet in ik moet gewoon in Suriname gaan wonen maar ik heb ook een oogje op Colombia beter nog wonen in die twee landen :).

  Like

 4. Ik had al mijn reactie geplaats dat dacht ik maar ik zag het nog niet staan.
  But anyway deze zaak heeft echt heerlijke ijs ik vond het lekker ik had die kiwi geprobeerd en nog de strawberry als ik me niet vergis.
  Ik ben er 3 keer geweest tijdens mijn vakantie in Su zo lekker luchtig was het met stukjes fruit dat je er bij kan doen en de zaak zelf is brand schoon voelde me helemaal happy zo kon ik relax rustig ijs eten.
  Ik mis deze zaak echt misschien komen ze een zaak openen in Rotterdam ik denk dat als ze een zaak openen in Rotterdam is het klaar want ik heb nog niet zo lekker luchtig ijs kunnen eten in Nederland het ijs heeft in Nederland vaak een bij smaak dat is mijn ervaring maar ik moet gewoon weer snel naar Suriname en niet meer terug naar Nederland :)

  Yo Frut I really miss you.

  Like

  • Hi Trevor, dankjewel voor je reactie(s)! Super leuk dat je zelf bij Yo Frut bent geweest en blij km te horen dat je er zo van genoten hebt! Voor nu (want of ze gaan uitbreiden naar het buitenland, dat durf ik niet te zeggen) is het in ieder geval een goede reden om naar Suriname te komen ;-)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s