Kopenhagen: Stella

1 reactie
Europa, Kopenhagen

Café Stella heeft de beste, royaal belegde sandwiches in Kopenhagen. Een lunch bij dit café is dan ook een echte aanrader tijdens je citytrip in Kopenhagen!

Ontdekking per toeval

Café Stella is eigenlijk de plek waar het allemaal begon… Ik woonde nog geen week in Kopenhagen en het was in januari natuurlijk nog ijskoud in de Deense hoofdstad. Toch hadden mijn huisgenootje en ik uiteraard besloten dat we niet vroeg genoeg met het verkennen van de stad konden beginnen, dus sprongen we vol goede moed op de fiets…

Kopenhagen Lunchtip Stella

Na een ochtend fietsen besloten we dat het tijd was om ergens op te warmen en wat te gaan eten. We kwamen per toeval (lees semi-verdwaald) uit op de Kompagnistræde waar we Café Stella zagen. In het café werden we hartelijk ontvangen en het was er gezellig druk (maar bovenal warm – daarvoor doe je het allemaal toch als je tenen en handen half bevroren zijn). We kregen een fijn tafeltje toegewezen boven in het restaurant en toen we hier hadden gegeten wist ik het zeker: dit soort hidden treasures wilde ik ontzettend graag delen! Dat is het moment waarop ik gestart ben met de voorbereidingen voor Inside City Guide…

Beste sandwiches van Kopenhagen

Café Stella is de ideale plek in Kopenhagen om te lunchen als je bijvoorbeeld bij Slotsholmen bent geweest. Het café aan de Kompagniestraede ligt eigenlijk in het centrum van de stad, maar net in een straatje waar je misschien anders niet zo snel zou komen.

Best sandwich Copenhagen

De sandwiches van Stella vind ik zelf de beste in Kopenhagen – ze zijn rijkelijk belegd en de combinatie van de verschillende ingrediënten is ook fantastisch! Mijn favoriet was de sandwich met garnalen. Naast een leuke plek voor de lunch heeft Stella op zondagochtend ook een gezellige brunch – de perfecte gelegenheid als je ontspannen en goed gevuld aan je dag in de Deense hoofdstad wilt beginnen!

Advertenties

One thought on “Kopenhagen: Stella”

  1. Pingback: Kopenhagen: 8 ultieme lunchtips | Inside City Guide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s