Amsterdam: The Butcher

Plaats een reactie
Amsterdam, Nederland

The Butcher: Amsterdam’s best kept secret!

Best burgers in town!

Oké toen ik voor het eerst hoorde over The Butcher had ik niet verwacht, of eigenlijk misschien ook weer wel, dat ik deze hidden gem zou vinden achter een marktkraam op de Albert Cuyp. Op een regenachtige avond ging ik dan ook maar eens een kijkje nemen na mijn werk en ik moet zeggen: Amsterdam heeft best wel veel leuke burger tenten, maar niet één zoals the Butcher.

The Butcher Amsterdam Albert Cuyp

Het interieur van the Butcher is helemaal af. De zaak ziet er echt uit als een slagerij: raw en simpel.. met een stijlvolle touch natuurlijk. Het concept is tot in de kleinste details uitgewerkt: de mannen achter de burgerbar hebben slagerskleding aan en het verse vlees ligt in een toonbank zodat je het, net zoals bij de slager, kunt zien voor het op je burgerbroodje beland.

Butcher

Bij the Butcher kun je kiezen uit een legio burgers die op het menu staan, allemaal even lekker en gemaakt van verse en fijne ingrediënten: de beste Aberdeen Angus beef, de lekkerste buns en een perfecte combinatie van kruiden en groente. Je zou denken dat alle focus naar de burgers gaat, maar niets is minder waar, aan de side dishes: de huisgemaakte friet en salade mag ook niets ontbreken.

Wat ik daarnaast zo mooi vind is de open keuken. Als je je burger gekozen hebt kun je zien hoe hij vakkundig, å la minute, wordt gemaakt. Daarna heb je alle tijd om te genieten van je sappige burger. Zoals ze bij the Butcher zeggen: Bloody Delicious! Dat is waarvoor je bij the Butcher komt, of toch niet?

The Butcher burger

Mysterieuze koelcel

Als je bij the Butcher bent geweest heb je de mysterieuze koelceldeur met intercom misschien wel opgemerkt. Psssst… dat is de doorgang naar een speakeasy. Hier kun je terecht voor een goed diner of meer… maar je komt er natuurlijk niet zomaar binnen. Zorg dat je de juiste connecties of een reservering hebt en remember: don’t tell the secret of the Butcher!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s