Amsterdam: Poptasi Pastry

2 reacties
Amsterdam, Nederland

Op mijn allerlaatste dag in Nederland ben ik nog snel even langsgegaan bij Poptasi Pastry, want deze delicious food hotspot in Amsterdam mag natuurlijk niet op Inside City Guide ontbreken!

Pastry parel

De pay-off van Poptasi Pastry zegt eigenlijk al alles: dangerously delicious macarons 8]x! De gevel van Poptasi had ook zo in Londen of Oxford kunnen staan, maar deze pastry parel vind je gelukkig gewoon op de Gerard Doustraat in Amsterdam!

Poptasi Pastry

Meesterlijke macarons

Dat ik een voorliefde heb voor macarons is inmiddels wel bekend, toen ik in 2012 dan ook voor het eerst van Poptasi hoorde (lang voordat ik ging bloggen) was ik dan ook meteen verkocht. Poptasi verkoopt echt de beste macarons van Nederland en het zaakje is té schattig!

Poptasi Amsterdam

Maduché

Kan het nog beter? Ja, dat kan! Het briljante brein achter de Maduche is niemand minder dan Poptasi’s pastry director Patrick van Drie! De Maduche is een afkorting van ‘Macaron du Chocolate’ letterlijk vertaald: chocolade op een macaron. Je raad het dus al: de maduche is een macaron koekje, met daarop chocolade in de vorm van een bonbon of truffel. Say hallo to my new craving!

Online macarons bestellen

Wil je de macarons of maduches zelf proberen? Voor de maduches zul je toch echt zelf de macaron winkel aan de Gerard Doustraat moeten bezoeken, maar deze hemelse macarons… die zijn ook via de webshop van Poptasi te bestellen. Heerlijk als little treat voor een avondje met vriendinnen op de bank of een super origineel en classy cadeau.

Eat your heart out!

Advertenties

2 thoughts on “Amsterdam: Poptasi Pastry”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s