Amsterdam: Omelegg

Plaats een reactie
Amsterdam, Nederland

Omelegg zorgt voor een klein beetje boerderij-gevoel in Amsterdam, sterker nog midden in de Pijp: op de Ferdinand Bolstraat. Deze fijne plek is ook nog eens de enige Omeletterie van Nederland!

Omeletterie in Amsterdam

Wil je een keer ontbijten, brunchen of lunchen met iets anders dan een croissant, broodje filet americain of een bagel met gerookte zalm? Dan ben je bij Omelegg aan het goede adres! In dit schattige zaakje aan de Ferdinand Bolstraat kun je de hele dag door genieten van de lekkerste omeletten!

Omelegg

Ik hou van een lekker eitje bij het ontbijt op zijn tijd maar dat je zoveel verschillende omeletten kon maken, dat wist ik niet. Ben je een zoete kauw? Dan moet je de ‘Banana Peanutbutter’ of de ‘Dates’ omelet eens proberen, liever iets anders? Kies dan uit één van de heerlijke hartige omeletten, die overigens ook een briljante naam hebben: Popeye, The Italian Job, Billy Goat, Spicy Mariachi…

Omelegg Amsterdam

Er staan echt super veel verschillende omeletten op de kaart. Reden genoeg dus om hier vaker langs te komen en een nieuwe omelet te ontdekken! Je omelet wordt geserveerd in een pannetje met een bijpassend rieten mandje gevuld met brood. Geloof me, na een ontbijtje bij Omelegg kun je goed gevuld aan je dag beginnen.

Rustieke huiskamer

Bij Omelet kun je iedere ochtend vanaf 7.00u aanschuiven voor een lekkere omelet. Weet je wat ik zo grappig vind? De rustiek inrichting en de geur van versgebakken eitjes doen mij denken aan een vakantiehuisje in Oostenrijk, waar we vroeger op vakantie gingen.

Omelegg Ferdinand Bolstraat

Als ik bij Omelegg binnenloop voelt het net weer eventjes alsof ik aanschuif aan de eettafel en mijn moeder de lekkerste omeletten voor ons op tafel zet. Dat heerlijke huiskamergevoel maakt dat ik dit een geweldige plek vind om in het weekend te brunchen. Dat is de start van een eggcelent weekend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s