Amsterdam: Charlie + Mary

Plaats een reactie
Amsterdam, Nederland

Charlie + Mary is een lifestyle winkel in Amsterdam met eco friendly en fair producten. Het is een goede plek om inspiratie op te doen, een kopje koffie te drinken, of om leuke en eerlijke cadeaus te vinden.

Eerlijk en duurzaam

In Amsterdam vind je heel veel leuke conceptstores. Meestal hebben deze winkels wel een aantal duurzame producten in hun assortiment, maar de eerste volledige duurzame lifestyle store in Amsterdam: dat was Charlie + Mary. Ik moet heel eerlijk bekennen dat toen ik de winkel voor de eerste keer binnen liep (zonder op het bord aan de gevel te kijken) ik geen idee had dat alle spulletjes die ik hier zag duurzaam en eerlijk waren, ik vond het gewoon een onwijs leuke winkel met mooie kleding, verzorgingsproducten, boeken en accessoires.

Charlie + Mary

Het concept van Charlie+Mary vind ik ontzettend goed uitgevoerd. De winkel is echt een lifestyle store waar je naast kleding voor dames en heren, kettinkjes en heel veel andere leuke dingen kunt kopen, of zelfs kunt zitten om bij te kletsen met een verse (eerlijke) latte.

De winkel is goed gestyled en de producten zijn stuk voor stuk pareltjes. Of het nou gaat om de collectie boeken of de kleding die je in de winkel vindt, ze zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd en passen perfect in het totaal plaatje.

When Harry met Sally Charlie + Mary

De eigenaresses van de winkel Charlie + Mary runnen niet alleen deze conceptstore, ze hebben ook een agency en zijn de mede-initatiefneemsters achter het label ‘Harry’. Dit label is bedacht om duurzame kleding meer onder de aandacht te brengen. Wil jij het verhaal achter Harry ontdekken? Kijk dan op findyourtune.com.

Charlie + Mary Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een man of vrouw? De giftbox van het label (een boek met een wit hemd) is echt te schattig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s