Amsterdam: Stach

2 reacties
Amsterdam, Nederland

Foodies opgelet! Bij STACH draait alles om goed en gezond eten (en drinken). Het is een top plek om een lekker kaasje en vers afgebakken brood te halen of even snel een hapje te eten.

Lekker Lunchen

STACH is een hele fijne traiteur met verschillende vestigingen in Amsterdam. Hier kun je terecht voor je boodschappen, een lekker broodje tijdens de lunch (alle broodjes gaan over de toonbank voor €3,95) of een gezonde salade. Je kunt er voor kiezen om in het zaakje te eten of je lunch mee te nemen.

STACH FOOD

Borrelhapjes

Behalve voor een lekkere, verse lunch kun je hier ook alles halen wat je nodig hebt om een gezellige borrel te organiseren: wijnen, olijfjes, kaas, vers stokbrood, chipjes of een stukje worst – borrelsucces is gegarandeerd!

Stach Amsterdam

Eindelijk gezonde kant-en-klaar maaltijden

Het grootste pluspunt van STACH food is naar mijn mening het assortiment van kant-en-klaar maaltijden. Voor € 5,99 haalde ik hier een gezonde avondmaaltijd die ik thuis alleen even op hoefde te warmen. Na het werk even snel langs STACH… echt een uitkomst was dat, want alle STACH winkels waren doordeweeks tot 22.00 u open dus ook als ik laat klaar was met werken had ik nooit een excuus om ongezond te eten.

Stach food Amsterdam

De bezorg-bakfiets’

Oké en dan is er nog één geniaal concept afkomstig van STACH – de ‘STACH bezorg bakfiets’. Echt een top ding! Als je gaat picknicken in Amsterdam of een stukje gaat varen dan kun je gewoon de meest dichtstbijzijnde STACH winkel bellen voor een paar flessen wijn en wat lekkers… Living the good live!

Advertenties

2 thoughts on “Amsterdam: Stach”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s