Amsterdam: Anna + Nina

Plaats een reactie
Amsterdam, Nederland

Wat hou ik toch van die vreselijk gezellige Gerard Doustraat in Amsterdam. Als de zon schijnt is het hier zo fijn vertoeven! Struinen langs gezellige winkeltjes en geurige bakkerijtjes en daarna lekker bijkletsen met een kopje koffie op het Gerard Douplein…

Charmante conceptstore

Één van de winkels aan de Gerard Doustraat die ik eigenlijk altijd wel even binnen wil lopen is de conceptstore ‘Anna + Nina’. In deze conceptstore vind je mooie accessoires voor jezelf en voor je huis!

Amsterdam Anna + Nina

Anna + Nina is opgericht door twee vriendinnen met een passie voor PR en sierraden. Een geweldige combinatie die zich uit in hun prachtige winkels met een geweldig, internationaal assortiment (van het Nederlandse merk The Old House tot de avant-garde sierraden van Maison Ela Stone).

Dat de dames inmiddels erg succesvol zijn blijkt wel uit het feit dat er dit jaar, naast de winkel op de Gerard Doustraat, ook een Anna + Nina geopend is op de Kloveniersburgwal (nummer 44) in Amsterdam. Snel een kijkje nemen dus!

Anna + Nina Amsterdam

Ben je niet in de buurt van Amsterdam? Dan heb ik een handige tip voor je: Anna+Nina heeft ook een profiel op Lokalinc. Deze super handige website is echt een uitkomst! Zeker als je geen tijd hebt om de winkel fysiek te bezoeken, dan kun je even lekker online rondneuzen <3.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s