Arnhem: Graphic Playground

Plaats een reactie
Arnhem, Nederland

Voor unieke design items moet je in Arnhem bij Graphic Playground zijn. Elke keer dat je deze verfrissende design store bezoekt zul je zeker weten een nieuwe liefde vinden!

Arnhem Graphic Design Modekwartier

‘Doe alsof je thuis bent!’

Het eerste wat eigenaresse Kim van Es mij zei toen ik haar winkel aan de Klarendalseweg in Arnhem binnen kwam lopen om even rond te neuzen was: ‘Ok, doe alsof je thuis bent!’ en dat heerlijke thuis gevoel straalt haar winkel tot in de puntjes uit. Je wordt hier niet op je vingers gekeken als je een magazine ziet liggen en er even rustig door heen wilt bladeren, zo ontzettend fijn is dat!

Graphic design arnhem klarendal

Door dat huiselijke gevoel in de winkel is de design store eigenlijk een mix van een expositieruimte en een huiskamer – de uitgestalde meubels worden afgewisseld met gezellige hoekjes waar je allerlei little treasures vindt.

Startende ontwerpers – unieke items

Toen ik voor het schrijven van deze blog langskwam vertelde Kim dat de designer items in haar winkel afkomstig zijn van veel startende ontwerpers, variërend van product designers tot grafisch ontwerpers uit binnen- en buitenland.

Graphic design modekwartier klarendal Arnhem

Kim vertelde ook dat de meeste designer items die zij verkoopt in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Super leuk want daardoor vind je hier echt unieke cadeaus en ontdek je iedere keer weer iets nieuws in de winkel.

Stek voor designlovers en ontwerpers

Graphic Playground is dus een super toegankelijke winkel, maar het is een walhalla voor design lovers. Want weet je wat zo leuk is? Kim nodigt de ontwerpers die hun producten in haar winkel tentoonstellen regelmatig uit om langs te komen.

Graphic Design modekwartier arnhem

Dus dat betekend dat je de designer van die mooie ketting die je hier laatst gekocht hebt gewoon zomaar tegen het lijf kan lopen in de winkel.

Arnhem Graphic Design

Het assortiment van de winkel wordt dan wel afgewisseld, maar in grote lijnen kun je bij Graphic Playground terecht voor (woon)accessoires, meubels, magazines, boeken en andere leuke hebbedingetjes. Een perfecte plek dus om de volgende keer op zoek te gaan naar een mooi cadeau of even lekker rond te neuzen voor jezelf. Have fun!

Graphic design Modekwartier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s