Arnhem: Sweet Sugar Hill Bakery

Plaats een reactie
Arnhem, Nederland

Kun jij ook heerlijk wegzwijmelen bij grootmoeders appeltaart? Dan zul je, net als ik, houden van Sweet Sugar Hill!

Beroemde bakkerij

Wanneer de geur van versgebakken taarten mij tegemoet komt, of wanneer ik in een ooghoek een glimp opvang van de rood-witte zonneschermen weet ik dat ik er bijna ben… Sweet Sugar Hill Bakery. Stiekem vind ik dit één van de allerleukste en meest unieke winkeltjes die Arnhem rijk is. Bij Sweet Sugar Hill ga je écht even terug in de tijd…

Sweet Sugar Hill Arnhem Snoep

Als je het gezellige bakkerijtje op de hoek van de Klarendalseweg in Arnhem binnenstapt wordt je verwelkomt door de vrolijke bakkers in super schattige outfits en daarna… kan het wegdromen beginnen!

Guilty pleasure(s)

Iedere keer weer ontdek ik hier een nieuwe guilty pleasure… van de zuurstokken uit de glazen potten tot de vrolijke lolly’s die boven de toonbank hangen, bij Sweet Sugar Hill voel ik mijzelf letterlijk als een kind in een snoepwinkel! De geur van verse lekkernijen, de vrolijke kleurtjes, de vintage weegschaal; Sweet Sugar Hill Bakery ademt nostalgie en is tot in de puntjes ‘af’!

Arnhem Modekwartier Sweet Sugar Hill

Behalve kleurrijk snoepgoed koop je bij Sweet Sugar Hill ook echt de allerlekkerste versgebakken taarten, zelf gemaakte jam of compote en zeg nou zelf de ambachtelijke koekjes en cakejes op de foto hieronder zijn toch onweerstaanbaar?

Modekwartier Arnhem Sweet Sugar Hill

Typische taarten

De taarten van Sweet Sugar Hill worden in Arnhem geroemd en geëerd. Uiteraard worden de taarten van de bakkerij bij het zusje van de winkel ‘Sugar Hill‘ verkocht. Dus wil je naast de taart ook van een hemelse latte genieten? Dan kun je bij Sugar Hill terecht!

Arnhem Sweet Sugar Hill

Één groot feest

Behalve de ambachtelijke lekkernijen koop je bij Sugar Hill ook andere eerlijke producten. Van koffie tot chocolade. In deze winkel is het echt één groot feest! En geef je zelf een feestje? Verras dan je visite met de ambachtelijke lekkernijen van Sweet Sugar Hill. Op de website van de bakkerij kun je jouw bestelling doorgeven!

Sweet Sugar Hill koffie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s