Arnhem: Het Paradijs

Plaats een reactie
Arnhem, Nederland

Om op de Klarendalseweg terecht te komen moet je een grote bult op lopen (althans voor mij is het een grote bult), maar het is de wandeling meer dan waard want uiteindelijk kom je uit bij Het Paradijs!

Modekwartier Arnhem Paradijs

Paradijs Arnhem modekwartier

Het Paradijs is een winkel en studio in het modekwartier van Arnhem. Een leuke combinatie, want voorin het pand staan alle prachtige producten uitgestald, terwijl achter in de winkel hard wordt gewerkt aan nieuwe illustraties en concepten.

Internationaal aanbod

De illustraties van de ontwerpers vind je terug op allerlei producten in de winkel. Van sokken en sieraden tot tote bags en tekenmaterialen.

Paradijs Arnhem

Al deze leuke hebbedingetjes (en echt perfecte cadeaus) zijn niet alleen verkrijgbaar in het atelier in Arnhem. Het werk van de ontwerpers achter ‘Het Paradijs’ wordt verkocht in winkels – van Amsterdam tot Seoul! Op de website van Het Paradijs vind je een overzicht van alle verkooppunten.

Arnhem Paradijs Modekwartier

Paradijselijk portfolio!

Nu je weet dat het werk van de ontwerpers wereldwijd één groot succes is, ben je natuurlijk benieuwd wie de genieën achter dit internationale merk zijn… Het Paradijs wordt gerund door drie zelfstandige illustratoren: Maaike Burgers, Esther Hörchner en Els ten Klooster. Zij hebben Het Paradijs in 2009 opgericht en inmiddels is het portfolio van de dames gevuld met aardig wat grote namen!

Arnhem Paradijs

Hun illustraties vind je namelijk o.a. terug op de glaswanden van de boardroom van de Rabobank Oost Betuwe, het ‘Real Men Shirt’ van Okimono, maar ook in het NRC Handelsblad, de Margriet en in RED Magazine.

Paradijs Arnhem

Ben je benieuwd welke vrolijke of grappige illustraties er op jou liggen te wachten? Breng dan een bezoekje aan de boutique van de dames in Arnhem (Klarendalseweg, 172) of neem een kijkje in de webshop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s