Arnhem: Okimono

Plaats een reactie
Arnhem, Nederland

Dacht jij dat het Modekwartier in Arnhem alleen een leuk was om te shoppen voor vrouwen? Niets is minder waar! Ook voor mannen vind je hier allerlei leuke boetiekjes, zoals Okimono.

Urban, graphic design

Okimono is een urban design winkel in het modekwartier Arnhem. Hier koop je t-shirts (voor mannen en vrouwen) die milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd zijn. Elk shirt in deze winkel is heeft een iconisch ontwerp.

Arnhem modekwartier Okimono

De shirts worden ontworpen door in totaal 25 kunstenaars, variërend van graphic designers en illustrators tot een houtsnijder. Hierdoor ontstaat een leuke mix van verschillende en originele designs, die wel duidelijk één consistente lijn hebben: alle designers maken namelijk gebruik van grafische prints en iconen.

Modekwartier Okimono

Eco t-shirts

Bij eco kleding denk ik stiekem eigenlijk altijd een beetje aan linnen en katoen in natuurlijke kleuren, toch zijn de felle shirts van Okimono ecologisch verantwoord!

Modekwartier Arnhem Okimono

Limited Editions

Alle shirts bij Okimono zijn Limited Editions. De shirts worden altijd gelanceerd in series van 100 stuks en zijn dus erg exclusief. Nog één tip voor alle Nijmegenaren: be warned want HET befaamde shirt van Theo Janssen (ja, die met die adelaar) komt ook hier vandaan.

Je vind Okimono op Sonsbeeksingel 117 in Arnhem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s