Arnhem: Van Mij

Plaats een reactie
Arnhem, Nederland

Van Mij is één van de leukste winkeltjes in de Arnhemse binnenstad. In dit gezellige zaakje kun je terecht voor bijzondere woonaccessoires, originele cadeaus en hippe hebbedingetjes.

Arnhem van Mij binnenstad

Herken je dat? Van die winkeltjes waar je altijd even binnen moet lopen? Ze zijn gewoon verslavend omdat ze altijd wel wat leuks hebben. Wees dan voorzichtig met het lezen van deze blog want Van Mij is zo’n typisch winkeltje in Arnhem ;).

Altijd iets nieuws te ontdekken

Bij Van Mij is geen dag hetzelfde, de winkel heeft namelijk geen vaste collectie. Iedere keer ontdekt eigenaresse Mariëlle Joosten iets nieuws wat ze vervolgens in haar winkel verkoopt. Uiteenlopende spulletjes van letterslingers die je zelf in elkaar kunt knutselen tot über coole drinkbekers.

Arnhem van mij

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan weet ik zeker dat je hier slaagt. Of het nu een mooi plaid is van een bekend merk, zoals Ferm Living, of porseleinen schaaltjes van een kleine, buitenlandse ontwerper.

Van mij Arnhem

Van Mij is niet alleen een uitkomst voor grappige hebbedingetjes, ook voor woonaccessoires om je huisje mee op te fleuren ben je bij Van Mij aan het goede adres: vazen, potten, pannen, ovenschalen, houten design accessoires – noem het maar op! Zelf vond ik de ‘potverdriedubbeltjes’ hanger echt geniaal.

Van Mij Arnhem

Van Mij
Kerkstraat 1, Arnhem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s