Arnhem: CASPAR

4 reacties
Arnhem, Nederland

Midden in het Modekwartier van Arnhem vind je een bijzonder café: Café CASPAR. Een typische bruine kroeg, in een modern jasje.

La dolce vita

De lente is begonnen! Dus is het tijd voor de leukste lente tips. CASPAR is typisch Arnhems tentje waar je de dag lekker kunt beginnen met een kopje koffie en een krantje in de ochtendzon.

Caspar Arnhem interieur

Door de ligging van het café, in het bruisende Modekwartier van Arnhem, is CASPAR ook een gezellige plek om bij te kletsen met een verfrissend wijntje. Als de zomer straks begint leeft het hier echt, dan gaat de barbecue gezellig aan en geniet iedereen van ‘la dolce vita’.

Bruin Café in een trendy jasje

In café CASPAR hangt een gezellige huiskamersfeer. Kun je de menukaart niet vinden? Dat klopt, die ligt niet op tafel. Het vriendelijke personeel legt namelijk persoonlijk aan je uit welke hapjes en drankjes je kunt bestellen.

Caspar Arnhem modekwartier

Wil je toch even even spieken? Op de muur bij de keuken vind je in ieder geval de avond gerechtjes.

Modekwartier

Het Modekwartier in Arnhem is een unieke wijkje om te shoppen. CASPAR past daar heel goed tussen door de combinatie van de moderne inrichting en de huiselijke sfeer van een bruin café.

Caspar Arnhem mode hotel

Wat ik ook zo gezellig vind is dat iedereen, net zoals in een huiskamer, gewoon lekker binnen komt lopen. De hotelgasten van Designhotel Modez bijvoorbeeld… Het hotel ligt boven het café en daardoor fungeert CASPAR als plek voor een rustig ontbijt of juist een gezellig afzakkertje na een dag in de stad.

Bijzonder assortiment

Ik durf te wedden dat als je bij CASPAR wat gaat drinken ze altijd iets in hun assortiment hebben wat je lekker vindt. Met 12 bieren op de tap, 11 wisselende speciaalbiertjes en 8(!) trappistenbieren is er keuze genoeg!

Arnhem Caspar

Maar het houdt niet op bij het bier… In het café verkopen ze namelijk geen standaard merken gedestilleerde dranken zoals Tia Maria of Baileys. Alle likeuren bij CASPER komen van Wynand Fockink Amsterdam. Echte likeur dus! Vind je deze te bitter? Geen zorgen het personeel maakt hem graag voor je op smaak!

Biologische caféhap

Bij CASPAR kun je terecht voor je ontbijt, lunch en diner. Het bruine café gevoel komt bij het avondeten echt weer terug, maar net als het interieur, weer in een modern jasje.

De keuken van CASPAR werkt namelijk met biologische seizoensproducten. Hierdoor staat er elke week wat anders op het menu en is het eten betaalbaar. Je kunt in het café iedere week terecht voor een vis, vlees en vegetarisch gerecht deze kosten ongeveer € 16. Natuurlijk mag de standaard caféhap: biologische diamanthaas niet op de kaart ontbreken. Deze caféhap is standaard verkrijgbaar.

Caspar Arnhem borrelhapje

Tot slot kun je de hele dag lekkere borrelhapjes bestellen. De borrelkaart van CASPAR is heel origineel. Op de bovenstaande foto zie je de olijfjes, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een mini kaasfondue, de vegetarische ballen van ‘Thor’ of het vleeswaren plateau gaan.

Je vindt café CASPAR op het Elly Lamakerplantsoen 2 in Arnhem.

Advertenties

4 thoughts on “Arnhem: CASPAR”

      • Ja heerlijke stad! Zo lekker gezellig om te winkelen. Een soort knus idee, terwijl het toch best groot is. Ik vind het ook zo leuk dat er na natuurlijk bekende winkels zitten, maar tussendoor ook wat onbekende en kleine winkeltjes. We gaan regelmatig naar concerten in het Gelredome en dan maken we er altijd een leuke dag van! S avonds is het grote plein (even de naam kwijt) ook zo gezellig!

        Like

  1. Wat leuk om te horen! Precies ;) er komt een hele reeks tips aan dus keep you posted over de nieuwste hotspots. De Korenmarkt bedoel je denk ik… Klinkt gezellig allemaal!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s