Arnhem: Coming Soon

Plaats een reactie
Arnhem

Coming Soon is by far de mooiste lifestyle winkel van Arnhem! Het assortiment van dit unieke warenhuis bestaat uit een mix van jong talent en grote Nederlandse ontwerpers. Een typische must see in Arnhem dus!

Coming Soon Arnhem

Arnhem, ode aan de mode

Arnhem is natuurlijk een creatieve modestad. De fashionista’s onder ons weten wel dat de stad een thuisbasis was voor ontwerpers die nu tot de top van de internationale mode industrie behoren. Viktor & Rolf, Iris van Herpen of Spijkers en Spijkers bijvoorbeeld.

Arnhem Coming Soon

Een ode aan de mode is lifestylewinkel Arnhem Coming Soon. Dit bijzondere warenhuis, dat gevestigd is in de Arnhemse binnenstad, is een inspirerende plek met een gigantische variëteit als het gaat om Dutch design.

Waarom moesten we zo lang op deze blog wachten?

Arnhem Coming Soon bestaat al jaren, dus je zult je misschien wel afvragen waarom ik nu pas over deze multi-store blog. Dat zal ik je uitleggen: als schoolgaand meisje kwam ik heel graag in de winkel. Het was een creatieve en geweldig gestylde store, waar ik heerlijk weg kon dromen tussen alle bijzondere ontwerpen die ik met geen mogelijkheid kon kopen. Na een samenwerking met Arnhem Coming Soon voor de KiKa modeshow werd ik een nog grotere fan van het concept. Daar is tot op de dag van vandaag niets aan veranderd.

Coming soon schoenen

Leuk natuurlijk maar waarom is het relevant voor jullie? Nou, nu de Bijenkorf uit Arnhem verdwenen is wil ik jullie laten zien waarom je écht naar Arnhem zou moeten komen en dat er hele leuke alternatieven zijn die je in geen enkele andere stad vindt, Coming Soon is zo’n store. Je kunt hier namelijk voor alles terecht, van een compleet nieuwe garderobe tot bijzondere boeken of kleine cadeautjes. Bovendien is de winkel een lust voor het oog. Kortom, genoeg redenen om Arnhem Coming Soon te bezoeken.

Jonge talenten

Het concept van Arnhem Coming Soon is bijzonder. Het aanbod in het warenhuis bestaat, zoals ik schreef, uit een mix van ontwerpen van jonge talenten en gevestigde namen. Dit is niet zo gek als je bedenkt dat ArtEZ (Hogeschool voor de Kunsten) ooit initiatiefnemer was van dit concept. Door de winkel krijgen ArtEZ studenten en alumni een kans om hun werk onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Ontdek wat de grote ontwerpers van de toekomst voor ons in petto hebben en laat je verrassen door hun innovatieve gebruik van patronen, vormen en stoffen.

Coming Soon Arnhem

Product design

Arnhem Coming Soon presenteert niet alleen het werk van fashion designers, het warenhuis is ook een walhalla als het om product design gaat. Ook op dit gebied is het aanbod uitgebreid: van woonaccessoires tot meubels en verlichting, en ook voor deze categorieën geldt dat er stukken worden aangeboden van grote namen zoals Droog tot unieke ontwerpen, die alleen bij Coming Soon te koop zijn, waar Sander Luske een voorbeeld van is.

Warenhuis Arnhem

Een overzicht van alle product designers, wiens werken op dit moment bij Arnhem Coming Soon te koop zijn, vind je op de website.

Lust voor het oog

Zoals ik al zei: Arnhem Coming Soon is een stijlvolle store – de hele winkel is absoluut een lust voor het oog. Daar kan ik hele verhalen over schrijven, maar het best kun je het natuurlijk met je eigen ogen zien. De foto’s hieronder geven je alvast een impressie en natuurlijk ben ik benieuwd wat jij vindt van de styling bij Arnhem Coming Soon!

Arnhem Mode

Arnhem Modestad

Ben je er helemaal klaar voor om hier fijn rond te neuzen?
Arnhem Coming Soon
Kerkstraat 23 Arnhem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s