Arnhem: Mimint

Plaats een reactie
Arnhem

Welke goede voornemens heb jij voor 2014? Als gezonder eten dit jaar op je lijstje staat ben je bij Mimint aan het goede adres. In deze schattige winkel koop je namelijk allerlei lekkere en vooral gezonde producten.

Mimint Klarenstraat Arnhem

Mimint is een leuke aanwinst voor het centrum van Arnhem. Helemaal nu gezonde voeding en superfoods een enorme trend zijn. De hippe winkel in de Klarestraat heeft een groot aanbod food, drinks en cadeauartikelen!

Healthy stuff

Bij Mimint kun je terecht voor je boodschappen, maar natuurlijk ook voor een verantwoorde tussendoortje. Het assortiment is erg uitgebreid, van thee en notenpasta’s tot olijfolie en havermout, alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Mimint

Zoals ik in de inleiding schreef verkoopt Mimint ook superfoods. Superfoods zijn voedingsmiddelen die een positief effect hebben op je lichaam. Açaibessen die zorgen voor een ‘detox’ van je lichaam, kokoswater dat super hydraterend is of chiazaad, wat je stoelgang verbeterd bijvoorbeeld.

De eigenaresse van de winkel heeft ook gedacht aan iedereen die nog een beetje onbekend is met deze bijzondere, biologische producten. In de winkel liggen overal briefjes met leuke feitjes en recepten.

Enthousiaste eigenaresse

Maar wie is de enthousiaste eigenaresse van deze nieuwe winkel? De winkel is van Milou Geerling: een 19(!) jarige onderneemster die een passie heeft voor gezonde voeding. Na de middelbare school had Milou een bijbaantje bij de natuurwinkel in Arnhem. Daar leerde ze veel over natuurlijke eetwaren en natuurlijk probeerde ze ook van alles uit.

Mimint biologisch

Een paar maanden geleden kwam het pand waar Mimint in zit op haar pad. Milou besloot haar hart te volgen en haar eigen winkel te openen. Iets waar ik ongelofelijk veel bewondering voor heb, hoe gaaf is het als je dat op je 19e doet?

In haar winkel verkoopt Milou producten die ze zelf leuk en lekker vindt, dat is erg fijn want daardoor weet ze over elk product heel veel te vertellen. Wat ik mijzelf nog wel af vroeg is waar de naam ‘Mimint’ vandaan komt – ook dat is een persoonlijke keuze geweest: Milou’s moeder noemde haar vroeger namelijk Mimint.

Cadeautip

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Naast de losse producten die je bij Mimint kunt kopen, verkoopt de winkel ook leuke cadeautassen, die je op de foto hieronder ziet. Leuke tassen om zelf je boodschappen in te doen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf vullen met de producten uit de winkel. Geen zorgen, Milou weet precies welke producten een leuke combinatie zijn om te geven.

Arnhem Mimint

Weet je toch niet zo goed waar je je moeder of vriendin blij mee maakt? Mimint verkoopt ook kookboeken en cadeaubonnen. Keuze genoeg dus! Je vindt Mimint op de Klarestraat 1a, in het centrum van Arnhem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s