Liebster Award

8 reacties
Persoonlijk

Wat een eer! Ik ben door Infinity lifestyle genomineerd voor de Liebster award! Deze award is bedoeld om ‘kleine’ blogs onder de aandacht te brengen. Het idee is simpel: als je genomineerd bent vertel je 11 feiten, beantwoord je 11 vragen en stel je 11 vragen aan de bloggers die jij nomineert.

Normaal gesproken schrijf ik op mijn blog alleen over hotspots en geen artikelen over mij persoonlijk, maar dit idee vond ik zo leuk dat ik een uitzondering maak! Bovendien is het volgens mij een goede kans om mij beter te leren kennen. Dus vooruit, hier komen ze dan de 11 feiten en vragen.

11 random facts over mij:
1. De iPad is mijn favoriete gadget – wel inclusief ‘the one and only’ Fab. hoes!
2. Kopenhagen is mijn tweede ‘thuis-stad’.

Dronning Louises Bro Copenhagen

3. Ik ben verliefd op mijn Zanzibar tas van Fred de la Bretoniere.
4. Restored in Amsterdam is mijn favoriete winkel.
5. Ik ben bang voor (bijna alle) honden
6. Pinterest is mijn favoriete social media netwerk.
7. Ik heb een voorliefde voor Deens/Scandinavisch design.
8. Mijn grote travel droom is nog steeds een roadtrip door Frankrijk met een cheesy Volkswagen busje – Wie gaat er mee?
9. Ik ben gek op kunst. Van Degas’ balletdanseressen tot het ‘Vergezicht’ van Evert Thielen.

Degas

10. Arnhem is mijn favoriete stad in Nederland.
11. Eerlijk is eerlijk: ik kan écht niet auto rijden.

De 11 vragen van Infinity Lifestyle:
1. Waarom blog je?
Alweer bijna een jaar geleden verhuisde ik naar Kopenhagen. Na drie maanden bedacht ik mijzelf dat ik al heel veel unieke eettentjes, boetiekjes en Deense design winkels had ontdekt. Deze ‘insiders’ tips wilde ik graag delen, zodat als je een stedentrip maakt, je snel en gemakkelijk tips van locals vindt – bijvoorbeeld een bijzonder restaurantje om op dinsdagmiddag te lunchen.

Lunch Stella Kopenhagen

2. Omschrijf jezelf eens in 3 woorden.
Ambitieus, leergierig en enthousiast.

3. Wat is voor jou genieten?
Rust. Dat klinkt misschien gek, maar genieten is voor mij even niks anders aan mijn hoofd. Gewoon een ultiem momentje hebben voor jezelf of samen met vrienden en familie. Wat mij betreft kan dat van alles zijn: van met een dikke badjas film kijken of de Vogue lezen met vers zomerfruit, tot een gezellige avond met vriendinnen, wijntjes drinken op het terras in de avondzon.

Vogue en aardbeien

4. Wat is jouw guilty pleasure?
Country muziek! Jason Aldean, Uncle Kracker, Tim McGraw… now your lost, I know ;)

5. Liefde of lust?
Beide.

6. Waar zie jij jezelf over 10 jaar?
Dat is een lastige vraag. Ik ben altijd een planner geweest maar vanaf volgend jaar, als mijn studie is afgerond, wordt het toch een beetje spannend wat ik ga doen. Hopelijk heb ik over tien jaar een waanzinnig leuke baan en staat deze blog vol met tips die ik tijdens mooie reizen heb verzameld.

7. Wat is jouw lievelingsfilm?
Roman Holiday.

8. Wat vind jij een absolute musthave?
De rode lippenstift van Chanel.

Chanel Rode lippenstift

9. Wat is jouw mooiste herinnering?
Dat zijn er zo veel, met verschillende mensen op verschillende plekken… ik kan niet kiezen! Twee recente mooie herinneringen zijn de trip met mijn ouders naar Parijs en in Kopenhagen vertoeven in het Radisson Blue met mijn vriendje.

Eiffeltoren Parijs

Radisson Blue Copenhagen

10. Op welke blog ben jij het meest te vinden?
Dat is er niet één in het bijzonder. Blogs die ik graag lees zijn: The Londoner, Your Ambassadrice en Your Little Black Book.

Ik ben contributor voor Verkeersbureaus.info, veel van de andere contributors hebben ook een eigen blog, dit zijn vaak bloggers met dezelfde interesse dus dat vind ik leuk! Tot slot ben ik natuurlijk vaak te vinden op de blogs van de mensen die ik genomineerd heb!

11. Wat is jouw lievelingsgerecht?
Pfff… Eten is zo lekker! Ik hou van alles! Van de Franse keuken tot Thais. Het aller lekkerst wat ik ooit gegeten heb is een dessert. Het was een kaasplankje bij Wein am Rhein in Keulen, dat was echt goddelijk!

Voor de Liebster Award nomineer ik:
Anouk Liemers
Bohemian Dreams
Explorista
Laura Nathalie Travels
Traveling2
Miss Veer

Mijn vragen aan jullie:
1. Welke drie dingen kun je niet zonder?
2. Wie inspireert je?
3. Wat maakt jouw blog uniek?
4. Wat doe je altijd voor je op reis gaat?
5. Wat is jouw favoriete hotspot?
6. Wat is jouw guilty pleasure?
7. Wat is jouw food craving?
8. Van welke reis/bestemming heb je het meest geleerd?
9. Welk beautyproduct kun je niet zonder?
10. Wat is jouw favoriete merk?
11. Als je nu in het vliegtuig zou mogen stappen, op naar een bestemming naar keuze, waar zou je dan heen gaan?

Advertenties

8 thoughts on “Liebster Award”

  1. Heel erg leuk dat je de vragen hebt beantwoord!! Leuk om zo iets meer over je te weten te zijn gekomen! Ik hoop dat je nog veel mooie reizen gaat maken! En er natuurlijk over blijft bloggen :) With love ♥ S.

    Like

    • Dankjewel, ja het is gewoon een leuk initiatief en ook leuk om van iedereen hierdoor iets meer te weten te komen. Super! Jij hebt er nu ook een bloglovin volger bij ;) leuke blogs schrijf je!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s