Arnhem: Things I Like Things I Love

2 reacties
Arnhem, Nederland

Gister opende Things I Like Things I Love hun pop-up store in Arnhem. De conceptstore uit Amsterdam heeft er straks een zusje bij in het Arnhemse Modekwartier, maar voordat de winkel officieel open gaat kun je voor een sneak peak alvast op bezoek komen in deze tijdelijke store.

Pop-up store

Op 4 oktober opent Things I Like Things I Love de deuren van haar winkel in Arnhem, maar voor iedereen die niet kan wachten tot de winkel klaar is hebben de dames achter het concept alvast een pop-up store op de Hommelstraat 66 (naast TAPE) geopend.

Modekwartier Arnhem Things I Like Things I Love

Goed nieuws, want je hebt nog een paar dagen de tijd om een kijkje te nemen in de tijdelijke winkel en alvast een indruk te krijgen van wat je vanaf 4 oktober kunt verwachten. De pop-up store is namelijk tot en met 28 september op de Hommelstraat te vinden. Als je de pop-up store bezoekt ontvang je een 15% kortingsvoucher die je kunt gebruiken voor je eerste aankopen in de nieuwe winkel.

What’s new?… And what’s vintage?

Things I Like Things I Love verkoopt vintage en nieuwe items. De kern van het concept is de combinatie van beide – draag een vintage blouse met een nieuwe legging en maak je look af met een unieke ketting. Naast kleding en accessoires vind je in de conceptstore van Things I Like Things I Love ook poefjes, servies en tassen.

Arnhem Things I like Things I Love

Het inkoopbeleid van de eigenaresses maakt het concept bijzonder, ze kopen namelijk alleen in voor hun winkel wat ze zelf ook echt leuk vinden. Zo werkt Things I Like Things I Love niet samen met grote labels, maar met jonge, opkomende designers. Veel items in de conceptstore zijn dan ook ‘one of a kind’…

Terug naar de roots

In Amsterdam vind je ‘IT’S A SHOP‘, van Things I Like Things I Love op de Jan Evertsenstraat 106 in Amsterdam West. Het concept past echt geweldig in Amsterdam dus vroeg ik mijzelf af waarom Things I Like Things I Love voor hun uitbreiding specifiek heeft gekozen voor Arnhem? Volgens Sanne en Petra, de eigenaresses van de winkels, is het een logische stap: Ze komen namelijk allebei uit Arnhem, dus met deze winkel in het Modekwartier gaan ze terug naar hun ‘roots’.

Things I Like Things I love pop-up store

Naast de winkel in Amsterdam, en straks die in Arnhem, heeft Things I Like Things I Love ook een eigen webshop, hoe kan het ook anders… ‘IT’S A WEBSHOP‘. Een goede tip voor alle studenten: jullie krijgen via de webshop 10% korting op je totale bestelling.

Things I Like Things I Love

Voor iedereen die het leuker vind om ‘echt’ te shoppen in Arnhem en het niet redt om de komende dagen nog naar de pop-up store te gaan: Vanaf 4 oktober vind je Things I Like Things I Love op de Klarendalseweg 468 in het Modekwartier Arnhem.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

2 thoughts on “Arnhem: Things I Like Things I Love”

  1. Dankjewel! Wat leuk om te horen – het is ook een stad met onwijs veel unieke boetiekjes en gezellige cafétjes. Trouwens, er staat nu ook een nieuwe shopping tip in Arnhem (Stoff) op de blog, net gepubliceerd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s