Kopenhagen: MOSS Copenhagen

4 reacties
Kopenhagen

Als je in Kopenhagen bent moet je wel shoppen bij MOSS Copenhagen. Dit super leuke Deense merk verkoopt kleding, schoenen, nagellak en accessoires voor dames tegen een betaalbare prijs. De winkels van het merk zijn de perfecte plek om op zoek te gaan naar bijzondere kledingstukken, ontworpen in Kopenhagen!

Comfortabel, stijvol en betaalbaar

Natuurlijk vind je in Kopenhagen boutiques van internationale modehuizen. Aan de Strøget zijn de flagship stores van Armani, Moschino, Marc Jacobs en Louis Vuitton gevestigd. Behalve de laatste internationale collecties is de stad gevuld met leuke winkels van Scandinavische merken zoals Bruuns Bazaar, DAY Birger et Mikkelsen en Filippa K. Over één ding zijn we het waarschijnlijk allemaal snel eens: ze maken allemaal geweldige kleding, maar het is vaak wel erg duur.

Gelukkig is er goed nieuws: ook in Kopenhagen kun je unieke kleding shoppen zonder dat je failliet gaat. Dit lukt je zeker bij MOSS Copenhagen.

MOSS COPENHAGEN

MOSS Copenhagen heeft een geweldige collectie casual kleding, gemaakt van stoffen van een goede kwaliteit. Het kleurenpalet waar het merk mee werkt bestaat vooral uit zwart, pastelkleuren en grijs. In Kopenhagen zijn de gedrapeerde rokken van MOSS Copenhagen een fenomeen.

De kleding van het merk is erg comfortabel en voor Deense begrippen is het niet erg duur. Om je een beetje een indicatie te geven: de prijs is vergelijkbaar met de prijssetting die we in Nederland gewend zijn van Zara of Mango.

Stijlvolle winkels

De trendy modeboetiekjes van MOSS Copenhagen zijn stijlvol ingericht. In de kledingrekken vind je de nieuwste jurken, rokken, blouses en shirts en op de stenen pilaren en in robuste houten kasten zijn de accessoires en tassen van het merk tentoongesteld.

MOSS CPH

Kleding van MOSS Copenhagen wordt helaas nog niet in Nederland verkocht en vanuit de webshop op de winkel ook alleen bezorgd in Denemarken dus hiervoor moet je echt naar Kopenhagen. In de hoofdstad heeft het merk vier winkels (aan de Kronprinsensgade 5, Nørrebrogade 5, Vesterbrogade 71 en
Østerbrogade 108).

Heb je hier geshopt? Dan ben je wel van één ding verzekerd: Je zult in Nederland niet snel iemand tegenkomen die hetzelfde draagt als jij.

Advertenties

4 thoughts on “Kopenhagen: MOSS Copenhagen”

  1. Moss Copenhagen is Te koop Bij Rockinitems in Dordrecht. Het wordt voor nu alleen nog in de winkel verkocht en nog niet Online.

    Like

    • Hi Deborah, wat leuk dat jullie Moss Copenhagen ook verkopen! Goede aanvulling voor jullie brand portfolio als je het mij vraagt ;-) Als ik een keer in Nederland ben kom ik zeker weten bij jullie langs!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s