Kopenhagen: Illums Bolighus

Plaats een reactie
Kopenhagen

Illums Bolighus is een begrip in Scandinavië. In dit warenhuis vind je Deense en internationale lifestyle producten, het is de ultieme plek in Kopenhagen om wooninspiratie op te doen.

Hofleverancier

Illums Bolighus verkoopt de beste Deense en internationale design merken, de winkel is dan ook niet voor niets hofleverancier in Denemarken.

Bij Illums Bolighus vind je onder anderen design van Alessi, Georg Jensen, HAY en Royal Copenhagen.

Illums Bolighus

Illums Bolighus telt vier verdiepingen, hier kun je echt uren lang rondstruinen. De keten heeft namelijk een ongelofelijk groot assortiment. Voor elke kamer in huis zijn er spullen te vinden: keukengerei, badhandoeken, beddegoed, banken, wijnglazen en salontafels, het is er allemaal te koop.

Lifestyle

Illums Bolighus is een lifestyle winkel. Het warenhuis verkoopt voornamelijk woondesign, maar naast meubilair en woonaccessoires vind je er ook unieke verzorgingsproducten en stijlvolle kleding.

Kleding bij Illums

Op de eerste verdieping vind je een groot assortiment Scandinavische en internationale modemerken. Een tip: de tassen van Decadent Copenhagen moet je hier zeker even bekijken.

Nieuwste trends en personal assistance

Illums Bolighus is altijd ingericht met de nieuwste trends op het gebied van design. De inspirerende displays verleiden niet alleen Deense, maar ook veel internationale klanten om op ontdekkingsreis te gaan in deze aantrekkelijke winkelomgeving.

Illums Bolighus Kopenhagen

Kopenhagen is een geweldige stad als het gaat om (Deens) design, maar ik kan mij voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Kun je wel wat hulp gebruiken? Ook dan ben je bij Illums Bolighus aan het goede adres. De keten biedt hulp van interieur stylisten voor je woning of werkplek. Of je nu je hele huis een make-over wilt geven, of gewoon voor een paar goede tips nodig hebt om een bepaalde ruimte op te fleuren. Op de tweede verdieping, direct naast de meubelafdeling, kom je in contact met de in-house interieur architecten.

Kleine cadeautjes

Naast al het grote meubilair is Illums Bolighus de perfecte plek om cadeautjes in te slaan. Er is voor ieder wat wils. Op de begane grond vind je allerlei woonaccesoires, die erg leuk zijn om mee te nemen als stijlvol souvenir.

Illums Bolighus Deens Design

Als je door Kopenhagen loopt, zorg er dan voor dat je Illums Bolighus niet verwart met Illum, dit is namelijk een ‘gewoon’ warenhuis, vooral gericht op kleding. Vergelijkbaar met de Bijenkorf of V&D in Nederland. Naast de winkel op Amagertorv heeft Illums Bolighus ook twee winkels op de luchthaven van Kopenhagen. Mocht je het niet redden om alles in te slaan in het centrum van de stad, dan kan dat dus zelfs nog vlak voor je vlucht naar huis doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s