Kopenhagen: Bruuns Bazaar

Plaats een reactie
Kopenhagen

Bruuns Bazaar was het eerste Deense modehuis dat zich vestigde op de officiële fashion kalender in Parijs (1999). Een kijkje in de boetiekjes van Bruuns Bazaar mag dus tijdens je stedentrip zeker niet op je to-do-list ontbreken!

Deens design – Minimalistisch en duurzaam

Bruuns Bazaar is opgericht in de jaren ’90 door de broers Teis en Bjørn Bruun. Vandaag de dag is het merk één van de pioniers in Scandinavische mode. De collecties van Bruuns Bazaar zijn precies zoals van een Deens merk verwacht: tijdloos, ingetogen en van hoge kwaliteit. De ontwerpen zijn gestroomlijnd, goed gesneden en toch sexy.

Bruuns Bazaar

De kleding van Bruuns Bazaar is alledaagse kleding met luxe en sportieve elementen. Het merk ontwerpt mode voor zowel dames als heren.

BZR

Behalve de collectie van Bruuns Bazaar brengt het modehuis ook sportievere kleding op de markt onder de naam BZR. Beide lijnen zijn vertegenwoordigd in aparte winkels in Kopenhagen.

Bruuns Bazaar man

De leukste boutiques van Bruuns Bazaar vind je op de Kronprinsensgade (wat ik eigenlijk sowieso de leukste winkelstraat van Kopenhagen vind). Op de Kronprinsensgade zijn een aparte women en man store gevestigd. Heb je minder tijd en shop je liever de dames en heren kleding in één winkel, dan kun je het best naar de winkel aan de Vognmagergade gaan. Natuurlijk zijn beide lijnen ook bij Illum en Magasin te koop.

Voor wie niet naar Kopenhagen gaat, in Amsterdam is de Kleding van Bruuns Bazaar te bewonderen in hun showroom (Loods 6, KNSM Laan 75).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s