Kopenhagen: Noa Noa

Plaats een reactie
Kopenhagen

De bohemian kleding van het Deense merk Noa Noa wordt gemaakt van zachte, natuurlijke stoffen. De collecties van het label weerspiegelen Scandinavische eenvoud op een romantische manier.

Simpel en harmonieus

In de jaren ’80 zag je veel mode met harde randen, de oprichters van Noa Noa creeërde hiervoor met hun merk een alternatief. De naam Noa Noa betekend simpel en harmonieus en dat is precies wat de collecties van het label kenmerkt.

Noa Noa

De moderne bohemian kleding van Noa Noa wordt gemaakt met de visie om je manier van leven te inspireren: creatief, open-minded en met een gevarieerde kijk op het leven en verschillende culturen.

Delicate stoffen en het gevoel van onbezorgde Scandinavische zomers

De ontwerpen van Noa Noa worden gemaakt van natuurlijke materialen. Door het gebruik van delicate stoffen als linnen, katoen en de fijne details die je terugziet in alle collecties krijg je in de winkels van Noa Noa het gevoel dat je jezelf waant in de dromerige dagen van een Scandinavische zomer.

Helder witte shorts, jurken met een zachte bloemenprint en luchtige tuniekjes in pasteltinten kenmerken de zomercollecties van het merk. De kleding is perfect te combineren met de leren tassen, sandaaltjes en riemen van het label. In de najaars- en wintercollecties spelen mistige herfst tinten vaak de hoofdrol.

Noa Noa winkel

In Nederland zijn de baby, kinder- en dames collecties van Noa Noa te koop in de winkels van het merk in Den Haag, Delft, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Middelburg, Roermond, Nijmegen, Zwolle en Elburg. De kleding wordt ook verkocht op Terschelling (bij Vloedlijn), in Hardewijk (J.A.Q. Clothing), Groningen (Franje) en Haren (Lisa Lisa). Genoeg mogelijkheden dus om de ontwerpen van het Deense merk te bemachtigen, ook als je niet naar Kopenhagen gaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s