Kopenhagen: Munthe plus Simonsen

Plaats een reactie
Kopenhagen

Één van de bekendste Deense modehuizen met ontwerpen die geïnspireerd zijn door reizen, kunst, literatuur en het leven op straat: Munthe plus Simonsen. Bijzondere kleding voor wereldse vrouwen met een flagship store die een oase van rust is tijdens het winkelen in Kopenhagen.

De ontwerpen

De ontwerpen van het Deense modehuis Munthe plus Simonsen zijn bijzonder, maar niet overdreven opvallend. De kleding is casual en elegant, maar heeft wel een beetje een rauw randje.

Munthe plus Simonsen

Met stoere, sexy en stijlvolle elementen hebben de collecties van het label een wereldse uitstraling. De zachte stoffen en geweldige pasvorm zorgen ervoor dat ieder kledingstuk van Munthe plus Simonsen als gegoten zit.

Flagship store

Je vindt de kleding van Munthe plus Simonsen op twee plekken in Kopenhagen: in de flagship store van het label aan de Grønnegade en in warenhuis Illum. De flagship store van het merk is zoals ik al zei echt een oase van rust. Je vindt de bronnen van inspiratie en de wereldse uitstraling van het merk direct in de winkel terug. De ruimte is huiselijk en gezellig ingericht – compleet met een watervalletje op de benedenverdieping en heerlijke openslaande deuren, waarvandaan je uitkijkt op het pleintje bij de Pistolstraede.

Munthe plus Simonsen kleding

Ben je benieuwd naar de kleding van Munthe en Simonsen? Bekijk dan hun leuke online magazine op de website. Ga je niet naar Kopenhagen maar wil je de ontwerpen van Munthe plus Simonsen toch bemachtigen? In Nederland is het merk verkrijgbaar bij The Outside in Den Haag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s